16 december 2017: Records verbreken, baksels eten en champagne nuttigen

Workout of the day (WOD)
12 min AMRAP of:
9 Dumbbell thrusters, 15kg/10kg
1 Rope climb

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

Traditiegetrouw sluiten wij het jaar weer af met PR’s, Pie’s & Champagne. Op 30 december nodigen wij je uit om van 9.30 uur tot 12.30 uur nog één keer een persoonlijk record te verpletteren en de bel te luiden. Vorig jaar ging dit hand in hand met de eerste Reebok CrossFit Almere bake-off.  In de blogpost van vandaag lees je alles wat je moet weten over deze dag. 

Een zwaardere clean and jerk? Een benchmark workout verbeteren? Je max pull-ups verdubbelen? Wij beginnen met de dag met een lift naar keuze, daarna kun je kiezen uit een aantal benchmarks en waar nog ruimte is mag je zelf nog iets kiezen. Ga nog één keer in 2017 voor een absoluut hoogtepunt.

Na al dat harde werken heb je wel een traktatie verdiend. In de bake-off gaan wij met zijn allen opzoek naar de lekkerste zelfgemaakte taart, cake, brownie of baksel van de community. Aan het eind van de dag mag er worden gestemd en hebben wij een verassing voor de winnaar of winnares. Wie gaat er dit jaar naar huis met de titel bakkoning of bakkoning van Reebok CrossFit Almere?

Het evenement “PR’s, Pie’s & Champagne” is zaterdag 30 december om 9.30 uur en duurt ongeveer tot 12.30 uur. Je bent meer dan welkom om vrienden, familie of kennissen mee te nemen en je bent niet verplicht om de hele dag mee te doen. Inschrijven kun je doen via ons inschrijfsysteem. Welk record ga jij verbreken en wat voor lekkers ga jij klaar maken? Wij zijn nieuwsgierig en kunnen niet wachten tot het zo ver is!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.