15 oktober 2014: Maak kennis met CrossFit tijdens de open dag!

Workout of the day (WOD)
For time:
10k Row
* In teams van drie of vier. Elke 250m moet er worden gewisseld.

Challenge of the week – week 42
For time:
Shuttle sprint

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Klaar met de sportschool en wil je echt fit worden? Kom dan kennis maken met CrossFit tijdens onze open dag op zaterdag 25 oktober. Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom om zelf te ervaren wat wij precies doen. Je weet namelijk pas echt wat CrossFit is tot je het zelf een keer hebt gedaan. Onze coaches zijn op deze dag aanwezig om mensen van elk niveau te begeleiden bij het doen van hun eerste workout. Van jong tot oud, van huismoeder tot aan topsporter, iedereen mag en kan meedoen. Tevens zijn er op deze dagen speciale acties voor zowel nieuwe als bestaande leden. Haal hier je voordeel uit en neem familie, vrienden en kennissen mee. Meer weten over de aanbiedingen en wat wij gaan doen? Klik dan op “lees meer” en wij vertellen je alles wat je moet weten!

De dag wordt gestart met een kleine presentatie over wat CrossFit nou eigenlijk is. Misschien heb je er eens over gelezen, een video gezien op Youtube of heb je van een bekende gehoord dat het te gek is. Coach Junior legt stap voor stap uit wat het doel is van CrossFit, hoe dit wordt bereikt en wat de achterliggende theorieën zijn die dit ondersteunen. Er wordt niet te lang stil gezeten, want daarna is het tijd om het zelf allemaal te ervaren. De aanwezige coaches hebben een workout voorbereid waar iedereen aan kan meedoen. Het maakt niet hoe fit je op dit moment bent, alles kan worden aangepast naar jouw niveau.

Als iedereen weer op adem is wordt er uitgelegd hoe je kunt starten bij Reebok CrossFit Almere. Voor zowel bestaande leden als voor nieuwe leden hebben wij op deze dag een speciale actie. Breng jij als bestaand lid een nieuw iemand mee die zich op deze dag inschrijft, dan mag jij een maand gratis komen trainen. Maar dat is niet alles, want hoe meer mensen je meeneemt hoe meer maanden jij gratis kunt trainen. Als jij bijvoorbeeld drie mensen meeneemt die zich allemaal inschrijven op deze dag, dan krijg je drie maanden gratis. Hoe gaaf is dat!?

Ook als nieuw lid loont het om jezelf op deze dag in te schrijven. Het is voor nieuwe leden verplicht om de on-ramp te volgen, onze beginnerslessen waarin alle basisbewegingen worden aangeleerd. In plaats van de normale prijs hebben wij dan een speciale prijs voor iedereen die zich opgeeft voor de on-ramp van november! Kortom, genoeg redenen om deze dag aanwezig te zijn en iedereen die je kent mee te nemen. De open dag is op zaterdag 25 oktober 2014 en het begint om 10.30 uur. Inschrijven of opgeven is niet nodig, zorg gewoon dat je erbij bent. Heb je nog vragen dan is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.