15 juni 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 25
2 min AMRAP of:
15 Thrusters, 20kg/15kg
12 Burpees

Gelukkig zit deze week erop want het begon goed voor jullie allemaal met benchmark workout “Murph”. Ondanks deze pittige workout weerhield het jullie gelukkig niet om toch te komen! Een week waarin jullie op verschillende fronten werden getest en stuk voor stuk laten zien hebben dat het geen probleem vormt en flinke progressie boeken in jullie “allround fitness”. Keep up the good work en rust goed uit want aankomende week kun je weer behoorlijk wat testjes tegenkomen!

Verder hadden we natuurlijk Community Saturday en gisteren was het er weer eentje die we normaal gesproken gewend zijn. Geen surprise party maar wel een pittige team workout en daarna nog gezelligheid met de community. Dit keer was het een dodelijke combinatie met de naam “Kalsu”! In tweetallen zo snel mogelijk 100 thrusters uitvoeren maar wel waar je elke minuut op de minuut 5 burpees moest uitvoeren. Het was weer een geslaagde dag en jullie hebben het weer super gedaan!

Als laatst niet te vergeten hadden we natuurlijk de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel mogelijk box jump overs te behalen in 2 minuten. Bij de mannen was Guido de grote winnaar met 58 herhalingen en bij de dames was het Ruth die de winst wist binnen te slepen door 45 herhalingen te behalen. Good job everybody!!

Challenge of the week - #24

De volgende uitdaging staat alweer klaar en dit keer is het de bedoeling om zoveel mogelijk rondes te behalen van thrusters en burpees in 2 minuten. Hoeveel rondes weet jij te bemachtigen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de koelkast kapot is gegaan?
  • volgende week zondag er een charity event is bij CrossFit Lelystad? CrossFit Against Cancer. Doe jij ook mee?!
  • de inschrijvingen voor de Lowlands Throwdown behoorlijk hard gaan? Je kunt je nog inschrijven, so be quick!! www.lowlandsthrowdown.nl
  • Chelsea zich een beetje had verslapen? Ze redde het half 5 uur niet.
  • Mandy, Romano en Nandi weer terug zijn uit New York? Welcome back!
  • Joyce aanstaande vrijdag les gaat geven? Schrijf je allemaal in!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.