15 april 2017: Overstap naar SportBit Manager

Workout of the day (WOD)
For time:
80 Thrusters, 52,5kg/35kg
40 Rope climbs
60 Thrusters, 52,5kg/35kg
30 Rope climbs
40 Thrusters, 52,5kg/35kg
20 Rope climbs
* In teams van vier.

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Bij Reebok CrossFit Almere streven wij er dagelijks naar om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit is een proces dat voor ons nooit zal stoppen. Om de dienstverlening verder te verbeteren hebben wij de afgelopen maanden research gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw inschrijfsysteem. Uit de feedback van onze community bleek namelijk dat het huidige systemen niet meer optimaal functioneerde. Daarom zijn wij ontzettend blij om aan jullie te vertellen dat wij vanaf volgende maand gaan werken met de software van SportBit Manager

Het doel is om vanaf 1 mei met het nieuwe systeem te gaan starten. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht om het systeem helemaal aan onze wensen te laten voldoen. Zodra het project is afgerond krijgen jullie per e-mail instructies toegestuurd over hoe alles werkt. Toch willen wij alvast enkele voordelen van het nieuwe systeem op een rijtje zetten.

Mobiele applicatie
Bij SportBit Manager was het mogelijk om een eigen mobiele applicatie te laten ontwikkelen. Dat sprak ons meteen aan. De app geeft je onder andere de mogelijkheid om je in te schrijven voor de lessen, een overzicht te zien van het rooster en je profiel aan te passen. De huisstijl van Reebok CrossFit Almere wordt gebruikt om de app vorm te geven. Hij zal te downloaden zijn in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.

Wachtlijst
Eén van de meest genoemde verbeteringen aan het inschrijfsysteem was de optie voor een wachtlijst. In het nieuwe systeem zal deze aanwezig zijn. Is een les vol dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Zodra er een plekje vrijkomt krijg je een melding en kun jij het plekje overnemen.

Nieuwe structuur inschrijvingen
Het wordt even wennen in het begin. Je hoeft niet meer op zondag voor 14.00 uur klaar te zitten voor je computer om je in te kunnen schrijven voor de populaire uren. Bij het nieuwe systeem is de structuur anders. Je kunt je een week van te voren inschrijven voor de lessen van de week erop. Bijvoorbeeld: als de les van zaterdag om 11.30 uur voorbij is kun je jezelf meteen inschrijven voor de les de week daarop.

Externe server
Het nieuwe systeem draait niet meer op onze eigen webhosting. Alles draait via de servers van SportBit Manager en hun zijn verantwoordelijk om te zorgen dat het voldoet aan onze capaciteit. Hiermee moet een einde komen aan de frustratie als het huidige systeem weer eens vast liep.

Wijzigingen zelf regelen
Op het moment dat je voorheen iets wilde wijzigen moest dit per e-mail. Je abonnement naar boven of naar beneden aanpassen wordt nu eenvoudiger. Het is namelijk mogelijk om dit allemaal zelf te doen met een paar eenvoudige handelingen. Je credits worden automatisch aangepast zonder dat wij daarvoor iets hoeven te doen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.