14 september 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 38
2 min. AMRAP of:
Burpees

We begonnen deze week met zwaar tillen in een “complex”, vier bewegingen waar je de stang niet mocht los laten. Velen vonden het een super leuke complex met de lastige thruster aan het eind. De volgende dag was een gymnastics beweging. De muscle-up stond dit keer weer op het programma. 30 herhalingen zo snel mogelijk uitvoeren. Iedereen kreeg even de kans om de techniek hierin door te nemen en misschien wel uiteindelijk de volledige muscle-up te doen. En nog voordat jullie het weekend in gingen kregen jullie benchmark workout “Nancy” voorgeschoteld. Jullie hebben het allemaal weer super gedaan en keep up the good work!

Verder hadden we natuurlijk  “Community Saturday”. Een kracht element verwerkt in een AMRAP. “Team Bear Complex” zonder de stang te laten vallen! Een cyclus van een hang clean, front squat, shoulder to overhead, back squat en dan weer shoulder to overhead moest worden uitgevoerd in tweetallen. Als de stang wel viel stond er een burpee penalty te wachten. Iedereen super gedaan weer!!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om 2 schijven van 20kg/15kg zo lang mogelijk vast te houden. Bij de mannen was het Morris die met behoorlijke wilskracht het 36 seconden wist vol te houden. Bij de dames was het de stoere Deborah die het als enige dame aandurfde en het 23 seconden wist vol te houden. Goed gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #37

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoeveel burpees kun jij in 2 minuten volbrengen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Edo door de muur heen dacht te lopen met zijn hoofd?
  • de OnRampers al op de helft zijn? Nog 2 weken en dan mogen ze ook met de reguliere lessen meedoen!
  • we volgend weekend dicht zijn in verband met de Lowlands Throwdown Qualifier?
  • 22 september de sleuteloverdracht is voor het andere helft van de hal?
  • er nieuwe springtouwen zijn?
  • sinds 1 september onze reclame in de bioscoop draait? Heb jij hem al gezien?
  • we volgende week zondag bij “La Cubanita” gaan eten? Als je mee wil schrijf je naam dan op het whiteboard!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.