14 februari 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
35.000 Wallball shots

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Als je de blogpost van gister hebt gemist, lees hem dan snel hier nog een keer over. Volgende week zaterdag is het namelijk weer tijd voor een skillday en die staat dit keer in het teken van de muscle-up. Eén van de iets moeilijkere CrossFit bewegingen die veel techniek en kracht van je vraagt. Als je deze beweging nog niet beheerst of er beter in wil worden dan kan je deze dag zeker niet missen. Hou dit uurtje dus gereserveerd in je agenda!

Misschien heb je het de afgelopen weken af en toe al gemerkt, maar het wil wel eens gebeuren dat de muziek zomaar uit valt. Onze internet verbinding wilt de laatste tijd niet zo goed meewerken en geeft steeds erg slecht signaal af. Wij zijn op zoek naar een betere internet provider om dit probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Er worden steeds meer ruimtes in ons pand aan verschillende bedrijven verhuurd, waardoor we met steeds meer mensen rekening moeten houden. Let op met parkeren dat je parkeert in de vakken die voor ons bestemd zijn. Op de deur van de grote ruimte hangt een plattegrond waar onze parkeervakken op aangegeven staan. Als alle vakken bezet zijn, parkeer hem dan netjes op straat of in de vakken buiten het hek. Parkeer je auto niet voor de hoofdingang, want hier hebben andere huurders hinder van. Voor entree gebruiken wij alleen onze zij-ingang. Dit is onze hoofdingang, dus maak hier ook alsjeblieft gebruik van. Zo geven wij de minste hinder aan de andere huurders en is niemand elkaar tot last. Dank jullie wel voor de medewerking!

Je kunt je nog steeds inschrijven voor The CrossFit Games Open!!! Over 11 dagen wordt de eerste workout bekend gemaakt, dus tot die tijd kan je je nog steeds inschrijven. Op dit moment staan er in onze box 73 mensen ingeschreven en daarmee hebben wij een 6e plaats in Europa. Hoe vet is dat! Zo mooi om te zien hoe onze community elkaar probeert over te halen om mee te doen en geloof ons, niemand gaat hier spijt van hebben. Als wij je niet kunnen overtuigen, misschien kan Julie Foucher dat wel. Kijk dit filmpje om haar reden te horen waarom zij mee doet aan The Open. Waar wacht je nog op? 3, 2, 1, games.crossfit.com GO!!!


 

Agenda

25 februari  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.1
20 februari  Skillday: Muscle-ups
24 februari  Voedingsworkshop
3 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.2
10 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.3
17 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.4
24 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.5
27-29 mei  Meridian Regionals, Madrid, Spanje
19-24 juli  The CrossFit Games, Carson, Californië


 

Wist je dat?

  • we een nieuwe koepel in de box hebben?
  • Gabor twee keer Pukie the Clown heeft ontmoet tijdens de wod van vrijdag?
  • we nog ruim 16.000 wallballs moeten voor de challenge of the month?
  • het vandaag tijd is voor een valentijnswodje samen?
  • we gister met zijn alle heel wat burpee-box jumps hebben gedaan tijdens Junior zijn bday wod? Was super gezellig toppers!
  • het echt heel vervelend is als je de stang niet mag neerleggen? De wod van maandag zorgde voor hele lamme armen!
  • de warming-up van dinsdag al een wod opzich was? Al die shuttle-runs…
  • heel wat toppers donderdag hun eerste handstand push-up hebben gedaan? Great job!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.