14 december 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 51
2 min. AMRAP of:
Wall ball shots, 20lbs/14lbs

Ga weer rustig zitten op de bank met je tablet/laptop op je schoot en, een kopje koffie/thee erbij, want we zijn er weer met onze weekoverzicht! Op maandag begonnen we met een kracht dag en werd de lastige Overhead squat getest. Na de overhead squats hadden we een korte sprint als workout waar je behoorlijk stuk ging binnen 6 minuten met de combinatie: wall ball shots en sit-ups.

Op dinsdag kwam er een workout voorbij met relatief lage herhalingen maar een flink aantal rondes. Ook werd er wat tijd besteed aan een oefening wat in de workout terug kwam, namelijk “pistols”. De week werd door midden gebroken bij ons met een 8 minuten AMRAP waar de schouders flink op de proef werden gesteld. Op donderdag kwam er weer een kracht dag voorbij met een explosieve beweging namelijk de thruster. Squatten en in één vloeiende beweging uitduwen boven het hoofd. Vervolgens als afsluiter weer een lekkere sprint van max 5 minuten waar iedereen zich behoorlijk op verkeek! Thrusters en bar-facing burpees is toch zwaarder dan gedacht.

Op de laatste dag van de week was er nog een 20 minuten “benchmark” workout namelijk girl-name “Nicole”. 400m rennen en max pull-ups!

Verder hadden we gisteren weer Community Saturday en ook dit keer was het weer druk bezocht. Gisteren mochten jullie je in teams van twee door een pittige barbell workout heen zien te zwoegen. Deadlifts, hang power cleans en push jerks en ieder deed een ronde. Uiteindelijk was het de bedoeling om zoveel mogelijk rondes te behalen in 12 minuten. Awesome job weer iedereen!! Zijn jullie er volgende week ook weer bij?

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel mogelijk overhead walking lunges te doen in 2 minuten. Uiteindelijk was het David bij de mannen die deze week de challenge wist te winnen. Hij wist maar liefst 62 herhalingen te doen! Bij de dames was het Maeve die dit keer als enige de uitdaging aandurfde en daarmee de winst binnen wist te slepen. Zij wist 45 herhalingen te doen. Gefeliciteerd en goed gedaan weer iedereen!

Challenge of the week - #50

De volgende uitdaging staat namelijk klaar. Hoe vaak kun jij met de bal squatten en tegen de target aangooien in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Onno heel goed met een gebroken springtouw kan touwtje springen?
  • Jorge graag extra burpees doet tijdens de workout?
  • Peter B. een avond bowlen heeft ingepland voor de community? Wil je hier bij zijn? Schrijf dan je naam op het whiteboard!
  • de nieuwe balie voor de box bijna af is? Check it out!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.