13 juni 2014: Inschrijving voor de Lowlands Throwdown 2014 geopend!

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
800m Run
21 Power cleans, 60kg/42,5kg

Challenge of the week – week 24
2 min. AMRAP of:
Box jump overs, 24″/20″

Het wachten is eindelijk voorbij. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Lowlands Throwdown 2014, de grootste CrossFit competitie in de Benelux. De vijfde editie van de competitie beloofd nog groter te worden dan voorheen. CrossFit wordt steeds populairder en dat is te merken in het aantal mensen dat al staat ingeschreven. In de blogpost van vandaag lees je alles wat je moet weten over het evenement. Ben jij dit jaar van de partij?

Op zaterdag 20 september en zondag 21 september worden de kwalificaties georganiseerd. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Op één dag doe je drie workouts en meet je jezelf met de andere deelnemers. Voor de meeste gaat het niet om het winnen die dag maar om het meedoen en alles geven wat je in je hebt. Alleen de allerbeste atleten gaan uiteindelijk door naar de finale op 4 en 5 oktober in Apeldoorn. Daar strijden zij om de titel in het Omnisport Velodrome. Het niveau is elk jaar hoger en de atleten moeten alles geven om daar te mogen staan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga dan naar de website van de Lowlands Throwdown en geef je op. Net als de voorgaande jaren organiseren wij ook bij ons in de box de kwalificaties. Op zowel zaterdag als zondag stellen wij twintig plekken beschikbaar. Mochten deze snel vol zitten dan kunnen er eventueel nog plekken worden toegevoegd. Deelname bedraagt €12,50 per persoon. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Throwdown of je vragen stellen aan onze coaches. Time to prepare for the unkown and unkownable!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.