12 oktober 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 42

For time:
Shuttle sprint

Het was weer een paar daagjes behoorlijk rumoerig in de box. Dit allemaal had te maken met een vervroegd kerst cadeau waarin we de spullen van “Rogue” binnen hadden gekregen. Behoorlijk wat nieuwe speeltjes en daarin de grootste verandering is dat het rek flink is uitgebreid. Heb jij verder gezien wat voor nieuws erbij is gekomen?

Verder zijn jullie afgelopen week weer behoorlijk diep gegaan! Met als pittigste de workout op dinsdag waar iedereen een behoorlijk aantal burpees moest volbrengen en daarnaast ook nog eens rennen, thrusters en sit-ups. Afgelopen vrijdag kwam “Tabata Something Else” weer tevoorschijn en was het weer een mooi meetmoment om te zien of je deze kon verbeteren. Iedereen heeft het weer super gedaan!

Ook hadden we dit weekend weer een Community Saturday en deze was behoorlijk druk! Velen van jullie wisten wat er aan ging komen en dat was juist een grotere motivatie om er bij te zijn. “Fight Gone Bad” werd door een ieder van jullie individueel gedaan en het was mooi om te zien om zo een grote groep helemaal stuk te zien gaan. Ook volgende week zal weer een pittige zijn. Ben jij er dan ook weer bij?

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het om onze nieuwe aanwinsten flink op de proef te stellen. 500 meter roeien en dit dan zo snel mogelijk uitvoeren. Het beloofde een leuke strijd te worden met heel veel namen op het whiteboard. Awesome! Uiteindelijk is er bij de mannen 1 winnaar met de naam: Koen! Hij roeide 500 meter in 1 minuut 27.1. Bij de dames was het Sophie die een tijd neerzette van 1 minuut 46.7 Super gedaan iedereen!

Challenge of the Week - #41

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij een shuttle sprint volbrengen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • maandag behoorlijk werd onderschat? Snatches, bar facing burpees en kettlebell swings zorgde voor een spicey combinatie!
  • Gwen de kidshoek heeft aangevuld?
  • OLY en het WOD uur op dinsdag en donderdag worden uitgebreid?
  • Halloween WOD er weer aan komt? 1 november zullen we weer verkleed en wel een workout in halloween style doen. Heb jij je naam al op het whiteboard geschreven?
  • er weer een open dag aan komt? Be there op 25 oktober om 10.30 uur!
  • veel mensen hun deadlift hebben gePR’d woensdag?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.