12 mei 2016: NO SH#T Thursday Meal – We love chipotle!
Workout of the day (WOD)
54-42-30 and 18 reps for time of:
Cal Row
Bench press, 60kg/42,5kg
Kettlebell swings, 32kg/24kg
Box jump overs, 24″/20″
*In teams van twee.
Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
1.000.000m Run
Deze week heb ik weer een heerlijk recept van Paleo Nick voor jullie. Dit keer een simpel bijgerecht die je goed kan gebruiken bij bijv. een barbecue feestje. Het zonnetje schijnt, dus dat betekent dat veel mensen de barbecue weer uit de schuur halen, vrienden/familie bij elkaar roepen en heerlijk gaan grillen. Vaak staan er dan ook heerlijke bijgerechten op tafel zoals salades en brood, maar voor jullie heb ik dit keer iets anders lekkers. Dit recept voor deze Chipotle Butternut Squash Fries is super makkelijk, klaar in 30 minuten en lekker bij een stukje vlees van de barbecue. Dus op naar de supermarkt, want het wordt weer mooi weer vandaag!
Benodigdheden:
- 2 flespompoenen
- olijfolie
- 2-4 tsp chipotle kruiden
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
- Verwarm je oven voor op 175 graden.
- Schil de flespompoenen, haal de zaadjes eruit en snij ze in halve maantjes of in de vorm van patatjes van ongeveer 0,5-1 cm dik.
- Bekleed de bakplaat met aluminiumfolie en leg de patatjes op de bakplaat in 1 laag. Laat ze niet overlappen met elkaar, want dan worden ze niet heel lekker krokant aan de bovenkant.
- Sprenkel er wat olijfolie overheen, vervolgens wat zout en peper en dan wat chipotle kruiden. Wees voorzichtig met de chipotle, want anders wordt het misschien te pittig.
- Bak ze 30 minuten in de oven of tot ze goudbruin en krokant zijn.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!