12 december 2014: Cadeau tips voor de CrossFit atleet

Workout of the day (WOD)
“Nicole”
20 min AMRAP of:
400m Run
Max pull-ups

Challenge of the week – week 50
2 min AMRAP of:
Overhead walking lunges, 20kg/15kg

Nog maar iets minder dan twee weken en dan is het Kerst. De kerstbomen staan bijna overal al weer in huis. Het is ook weer tijd om te gaan na te denken wat jij je naaste voor cadeau geeft met de feestdagen. Voor veel mensen is dit een traditie die er elk jaar weer bij hoort. Maar wat moet je nou aan iemand geven die helemaal enthousiast is over CrossFit? Met onze lijst voor 2014 moet je in ieder geval een eind komen. Klik op “lees meer” om onze suggesties te vinden. Wat hoop jij te vinden onder de kerstboom dit jaar?

1. Een kwalitatief springtouw voor double en triple-unders
Elke serieuze CrossFit atleet heeft er eentje voor zichzelf. Mist jouw naaste nog een springtouw dan is dit het moment om er eentje aan te schaffen. Een goede speed rope vindt je bij Jump N Rope, Ropeshop en Fitness-seller.

2. Een paar wrist wraps voor nieuwe PR’s
Je polsen krijgen aardig wat te voortduren tijdens CrossFit. Met al het zware tillen en handstands komt er flink wat te druk staan op je polsen. Schaf daarom een paar wrist wraps aan. Wij vonden een paar hele gave op Strength Wraps en Atlas Power Wraps.

3. Een Rogue Fitness gift card
Weet je echt niet wat je moet geven? Geef dan een gift card van Rogue Fitness. Dat kan nooit verkeerd gaan. Van t-shirts tot aan barbells, van een pull-up stang tot aan diverse mobility tools. Je kunt er voor een CrossFit atleet alles vinden.

4. Een CrossFit trip naar…
Waar zou een CrossFit atleet heen willen? Wat dacht je van de Regionals of the Cross in Portugal. Je kunt dan zelf ook nog mee gaan. Voor sommige misschien een wat duur cadeau. Maar als je dit nog niks vond wat dacht je dan van een ticket voor de CrossFit Games in juli…

5. De CrossFit Level 1 Trainer Course
Voor elke fanatieke CrossFit atleet een weekend om nooit te vergeten. Of je nou wel of geen coach wilt worden dit moet je een keer doen. De $1000,00 is wederom een flinke uitgaven maar dan krijg je wel les van de beste coaches in de community. Kijk hier voor meer informatie. En nee, we vertellen het niet door als je het jezelf cadeau doet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.