12 augustus 2017: Wat anderen zeggen over de 90 day challenge

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
400m Run
12 Thrusters, 52,5kg/35kg
3 Muscle-ups

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Twee weken geleden ging de inschrijvingen voor de volgende editie van de 90 day challenge van start. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels al binnen. Op de pagina over de 90 day challenge vind je alle informatie over wat het inhoudt. In de blogpost van vandaag deel ik twee ervaringen met jullie van Marlot en Rien die met de vorige editie hebben mee gedaan. Zie hun reactie onder aan de blogpost.

Wil jij ook mee doen? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving 90 Day Challenge” en een korte motivatie waarom je mee wilt doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je om de inschrijving te bevestigen en wat de volgende stappen zijn. Wees er snel bij want vol = vol!

“De challenge is mij heel goed bevallen omdat ik goed werd begeleid, gemotiveerd werd, de bijeenkomsten had en het groepsgevoel maken dat de moeilijke momenten een minder grote uitdaging waren. Het heeft mij vooral heel goed geholpen om na de 90 dagen veel bewustere keuzes te maken. Ik ben sinds die tijd een fittere versie van mezelf.” – Marlot

“Het is mij zo goed bevallen omdat je samen met toch allemaal verschillende doelen aan de challenge begint. Het mooie is dat je regelmatig foto en weeg momenten hebt die op zich wel confronterend zijn maar wel erg motiverend. De avonden waar we veel informatie kregen van de coaches waren goed en erg nuttig, maar ook het gezamenlijk delen van ervaringen met andere deelnemers is erg goed.

De 90 day challenge heeft mij enorm geholpen om na te denken en bewust te worden wat en waarom je eet. Wat ook een erg goed aspect is dat je op schrijft wat je gegeten hebt en iedere week een leuke uitdagende challenge hebt te doen op zowel sportief als voeding gebied. Door challenge ben ik 10 kg afgevallen en een stuk bewuster gaan leven.” – Rien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.