11 oktober 2015: Newsflash!

Challenge of the month – Oktober

30.000 minuten bottom squat hold of hanging from the bar
* Met de hele box.

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Zoals jullie in de “wist je dat” van de vorige newsflash konden lezen, werden afgelopen week de spullen voor de nieuwe ruimte geleverd. Woensdag kwam de vrachtwagen aanrijden met daarin onze mooie nieuwe spullen van Rogue. Het leek wel kerst! Aankomende week gaan wij aan de slag met de nieuwe spullen. De stangen moeten aan de muur opgehangen worden, er moeten nieuwe benches in elkaar gezet worden, de vloer heeft nog een finishing touch nodig, er moeten lampen opgehangen worden en er moet natuurlijk weer een heel rek in de grond geboord worden (wat onze lieve Dennis graag weer voor ons wilt doen, thanks alot!!). Verder moeten er nog een aantal spullen geleverd en gekocht worden. Volgende week zullen we weer een update geven over hoever we zijn. Je mag natuurlijk ook als je toch in de box bent, even naar binnen spieken om te kijken hoe het ervoor staat.

Woensdag konden jullie in de blogpost lezen dat er op 6 december 2015 in Madrid de CrossFit Invitational wordt gehouden. Dit is een mega-leuk teamevenement met de grootste atleten die elk jaar wordt gehouden (voor meer informatie lees deze blogpost terug). Wij hebben intussen al een flinke groep leden & coaches die hierheen zullen gaan. Lijkt het jou ook leuk om hierheen te gaan? Je bent meer dan welkom om onze groep te komen vergezellen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Als je nog vragen hierover hebt, kan je altijd bij één van de coaches terecht. 3,2,1, MADRID!


 

Agenda

31 oktober  Halloween
7 november – CrossFit Liftoff
6 december CrossFit Invitational, Madrid


 

Wist je dat?

  • Wesley dit weekend in Oekraïne is om daar de eerste Level 1 Trainer Course ooit te geven?
  • Kees de kustmarathon heeft uitgelopen? Goed gedaan topper!
  • een mix van Nancy en Karen voor flink wat spierpijn zorgt?
  • de box een nieuwe mascotte erbij heeft? Bacon heeft een vriendinnetje erbij gekregen… Meet Pickle!
  • er flink wat leden waren die niet van zichzelf wisten zij dat een legless ropeclimb konden? Jullie zijn sterker dan jullie denken!
  • de yogales van vandaag wordt verzorgd door Kim?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.