11 november 2017: Members spotlight – Tessa

Workout of the day (WOD)
“Grace”
For time:
30 Clean and jerks, 60kg/42,5kg

Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien

Een grotere glimlach dan die van Tessa zie je niet snel. Misschien heeft dat iets te maken met haar werken maar wij genieten er altijd van als zij weer komt trainen. Ondanks haar drukke leven probeert zij regelmatig de tijd te vinden om bij ons aanwezig te zijn. In de members spotlight van vandaag leer je haar beter kennen. Geloof ons, dat wil je zeker weten!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben mondhygiënist en heb sinds een jaar mijn eigen praktijk voor mondhygiëne Mond&Gezond in Noorderplassen Almere. Heel spannend maar super gaaf (nieuwe patiënten zijn van harte welkom ;-)). Daarnaast werk ik ook nog drie dagen in de week voor de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam waar ik te maken heb met ingewikkelde gebitsproblematiek, goed voor mijn ervaring en de afwisseling. Ook ben ik orhotmoleculair therapeut, waarbij je je bezig houdt met voedingsstoffen en de invloed op lichaamsprocessen, deze kennis zet ik indien nodig/gewenst in bij mijn mondhygiëne-behandelingen, daarom de naam Mond&Gezond.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Steenwijk, op mijn negende zijn we naar Zeven (Duitsland) verhuisd vanwege het werk van mijn vader (beroepsmilitair) en sinds mijn 14e wonen we in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik ben 19 jaar samen en 11 jaar getrouwd met Jos, samen hebben we 2 kinderen: Koen van bijna 9 en Huub van 5 jaar. Onze eigenzinnige kat Bart-Jan is ook een onderdeel van ons gezin.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Tot en met mijn 17e heb ik gedanst, van klassiek tot hiphop, dit heb ik later weer even opgepakt naast het sporten in de sportschool.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik kreeg de tip van mijn broer Erno die hier een tijd heeft getraind, na een proefles samen met Francien was ik verkocht.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Alles wat met squats te maken heeft.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Double-unders! Vooral omdat ik ze maar niet onder de knie krijg.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Alles met een leuke beat is goed! Sinds ik aan CrossFit doe heb ik een ruigere spotify-playlist als voorheen, love it!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik denk vooral op stap gaan met mijn gezin, van reizen tot een lekkere boswandeling. Door onze banen, mijn onderneming en mijn passie voor CrossFit is onze vrije tijd samen erg kostbaar geworden en genieten we er nog meer van.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Definitely sushi!!
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Ik hoor ‘ ambitieus ‘ naast mij! Oké, dat snap ik, maar met de mensen om mij heen altijd op nummer 1!
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Dat zijn er 3, mijn mannen! Heel cliché misschien maar zeker waar.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.