11 mei 2015: Barbell etiquette

Workout of the day (WOD)
Power clean 3-3-3-3-3
Front squat 2-2-2-2-2
Squat clean 1-1-1-1-1

Challenge of the month – Mei
Zoveel mogelijk pull-ups

Als lid van Reebok CrossFit Almere wordt er van je verwacht dat je met respect omgaat met onze equipment. Door je te houden aan een aantal belangrijke regels zorg je ervoor dat er geen schade wordt veroorzaakt aan de schijven stangen en vloer. Daarnaast helpt het om jezelf en anderen veilig te houden tijdens onze trainingen. Wist je trouwens ook dat het je kan helpen om meer gewicht te tillen? Kortom, er zijn genoeg redenen om je aan de volgende regels te houden. Zorg dat je ze goed doorleest, ook als je al enige tijd lid bent, want deze regels gaan vanaf vandaag in voor iedereen. Als je vragen hebt laat het dan aan de coaches weten. Bedankt voor jullie begrip!

1. Laat nooit lege stangen vallen.
2. Laat nooit een stang met ijzeren schijven of vijf kilo schijven vallen. Pas als je tien kilo schijven of meer gebruikt mag je de stang laten vallen.
3. Laat nooit dumbbells en kettlebells vallen.
4. Gebruik grote schijven wanneer mogelijk. Voorbeeld: één twintig kilo schijf aan beide kanten in plaats van twee tien kilo schijven aan beide kanten.
5. Plaats grote schijven eerst op de stang en dan kleinere schijven. Voorbeeld: eerst een twintig kilo schijf, dan een vijf kilo schijf en dan een 2,5 kilo schijf.
6. Zet de stangen voorzichtig terug in de houders. Laat ze niet in de houder vallen.
7. Maak je stang leeg met beleid en laat niet één van de uiteindes op de grond vallen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.