11 mei 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 20
Max plate pinch 15kg/10kg (aantal seconden = score)

Het is nu aftellen en dan zal er een grote groep richting Denemarken reizen voor de CrossFit Regionals! Zoals je merkt kunnen we niet wachten maar ondanks dat het de talk of the town is zijn we nog steeds keihard aan de slag geweest afgelopen week. Er waren flink wat pittige workouts voorgeschoteld en vooral de workout op maandag was er een die behoorlijk onderschat werd. Double-unders en Ground to Overhead was zwaarder dan verwacht! Ook was het voor velen van jullie nieuw om te zien met hoeveel gewicht jezelf kon optrekken. De workout van woensdag was namelijk: Weighted pull-ups! Jullie zijn weer goed bezig geweest en bereid je weer voor op een flinke week trainen.

Verder hadden we gisteren ook weer natuurlijk Community Saturday. Na een groot succes vorige week was het ook deze week tijd voor een Regionals event. Workout #7 was gisteren aan de beurt en het was een echte team workout waar je samen deadlifts moest uitvoeren en als de een werkte de ander zijn/haar stang moest vasthouden. Ook bij de toes to bar moest je aan het rek hangen terwijl de ander bezig was. Ondanks dat het een rustige dag was, hebben we weer genoten! Zijn jullie er volgende week ook weer bij?

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het de bedoeling om een gewicht vanaf de grond naar boven je hoofd uit te duwen. Het was een select groepje wat hier aan meedeed maar desalniettemin kunnen we nog steeds een winnaar uitroepen! Robbin was bij de mannen de winnaar met maar liefst 56 herhalingen en bij de dames was het Ruth met 50 herhalingen. Goed gedaan weer iedereen!!

Challenge of the week - #19

De volgende challenge staat ook weer klaar. Week 20! Hoelang kun jij een schijf van 15kg/10kg vasthouden?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • we een mooi pakketje binnenkrijgen van Rogue?
  • iedereen nu bullet proof shoulders heeft?
  • Channa en Wesley 3 jaar verkering hebben?
  • dit weekend de eerste live streams van de CrossFit Games Regionals waren?
  • er volgende week een aangepast lesrooster is?
  • ons als coaches opvalt dat jullie allemaal sprongen vooruit maken in bepaalde skills? Zoals double-unders of handstand. Good job guys!
  • Channa en Joyce gisteren bij de baby shower van Ilse waren. We kunnen niet wachten op de kleine CrossFit Baby!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.