11 januari 2016: Members Spotlight – Sevenne

Workout of the day (WOD)
“Amanda”
9-7 and 5 reps for time of:
Muscle-ups
Squat snatch, 60kg/42,5kg

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
30.000 Push-ups

Nadat ze de enthousiaste verhalen van haar vader had gehoord over CrossFit, besloot ze het zelf een keer te proberen. In de beginnerslessen begon zij het steeds leuker te vinden en inmiddels komt ze met veel plezier meerdere keren in de week. Momenteel is zij naast CrossFit druk bezig met het afronden van haar middelbare school. Haar examens staan om de hoek en dat kan er voor zorgen dat we haar wellicht iets minder vaak tegen komen de aankomende periode. Maar als wij Sevenne een beetje kennen dan zorgt zij dat ze een plekje vrij houdt in haar drukke agenda Lees vandaag meer over deze kanjer in de members spotlight.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk nu bijna een jaar in Snackcenter de Kroon, dat is een patatzaak in Muziekwijk. Een studie heb ik nog niet, ik zit nu in mijn examenjaar van tl (theoretische leerweg). Wat ik hierna wil doen weet ik nog niet echt.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Nederland, in het Flevoziekenhuis, om precies te zijn. Ook ben ik opgegroeid in Almere, en hebben wij zo’n beetje elk deeltje van Almere wel gezien, maar grotendeels heb ik gewoond in Almere Stad, de Muziekwijk.
 3. Wat is je gezinssamenstelling?
  Gelukkig heb ik beide ouders nog, alleen woon ik nu ongeveer 4 jaar bij mijn vader (Marcel) en heb het er erg naar mijn zin. Mijn ouders zijn uit elkaar. Mijn vader heeft een vriendin en samen hebben zij een kind, mijn broertje Dylan. Ook heb ik een (stief)zusje Dewi. Voorheen heb ik bij mijn moeder gewoond. Mijn moeder heeft geen kinderen en/of vriend.
 4. Wat deed je voorsport voordat je begon met CrossFit?
  Voor dat ik op CrossFit zat heb ik een lange tijd gedanst, maar na dat ik ben gestopt heb ik eigenlijk 1,5 jaar niks meer gedaan.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Als je een CrossFit fanaat als vader hebt is het best logisch dat je het vanzelf ook gaat doen. Ook al heb ik het een hele lange tijd volgehouden om het niet te doen omdat ik er niks aan vond. Maar ik moet toegeven, wat zat ik fout zeg!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Mijn favoriete Crossfit beweging is sinds kort de clean and jerk.  Back Squats vind ik ook wel leuk, goed voor de billen :).
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  BURPEES !
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Uuhhm …. een beetje van dat ‘drill’ muziek waar je die adrenaline kick van krijgt, zulk soort muziek. Weet trouwens niet of je dat zo noemt hoor.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Mijn nummer 1 hobby, slapen! Het maakt mij niet uit welk uur van de dag het is, als ik er de tijd voor heb zou ik zo even kunnen tukken. Ook hou ik echt heel erg van eten, very bad habit I know.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Je zou denken patat, staat zeker in de top 3, maar op nummer 1 staat toch wel pasta. Daarna sushi by the way.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Jeetje 1 woord, uhm …. zelfstandig, is het eerste wat in me op komt.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Ik kan stiekem, ook al laat ik dat niet altijd even vaak zien, zonder mijn allerbeste mattie, mijn papa!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.