11 januari 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 3
Max hang hold (score = aantal seconden)

De afgelopen week was geen gebroken week en dat betekende dus dat er volop getraind kon worden. Nog wel de laatste week met een aangepaste rooster maar dat weerhield jullie er natuurlijk niet van om nog steeds te komen. Het was een behoorlijke pittige week en dat betekende voor velen al flinke spierpijn vanaf maandag. Lees verder wat voor workouts er voorbij zijn gekomen.

Maandag was het een kracht dag gevolgd door een korte sprint. Eerst mocht je, jezelf testen in een zware back squat. Daarna was het tijd voor een sprint met 20 back squats en een 400m Run. Als gevolg betekende dat: Jelly legs!  Op dinsdag werden jullie getest in een typische CrossFit benchmark workout, “Annie”. Een heleboel double-unders en sit-ups is in deze workout de combinatie. Op woensdag kwam er nog zo een benchmark workout voorbij, namelijk girl-named WOD: “Cindy”. Na behoorlijk spierpijn in de benen, buik kwamen velen van jullie de volgende dag terug met ook veel spierpijn in de armen. Die push-ups wisten jullie goed te pakken te krijgen.

Donderdag was het weer tijd voor een kracht dag weer gevolgd door een korte sprint. Eerst de test om zo zwaar mogelijk te tillen voor 5 herhalingen met de deadlift. Daarna een korte workout die zwaarder was dan jullie van te voren hadden gedacht. 5 rondes van 5 deadlifts en 10 burpees. Kort maar krachtig!

Op vrijdag hadden wij ook een benchmark, namelijk 1600m Run. Naast dat jullie behoorlijk hard gingen op het rennen, was er van te voren ook nog eens een pittige warming-up. Een 20 minuten EMOM zorgde er wel voor dat jullie helemaal klaar waren voor de maximale inspanning op het rennen.

Verder hadden we gisteren ook weer Community Saturday. Het was weer druk bezocht en dat betekent veel gezelligheid maar ook lekker stuk gaan met z’n allen. Dit keer hadden een “Hero” workout genaamd “Luke”. Het was de bedoeling om deze in teams van 2 te volbrengen en het waren een heleboel bewegingen telkens afgewisseld door een 400m Run. Bewegingen als: ring dips, wall ball shots, clean & jerk, front rack lunges en nog velen meer kwamen voorbij. Iedereen heeft het super gedaan en was het zoals gewoonlijk een te gekke sfeer!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo lang mogelijk in de handstand te blijven staan. Gelukkig zijn er een aantal ninja’s die het hebben geprobeerd en mochten we voor deze week weer wat namen op het bord schrijven. Bij de mannen was het Jeroen H. die het maar liefst 2 minuten en 34 seconden wist vol te houden. Bij de dames was het Channa die maar liefst 2 minuten en 30 seconden in de handstand wist te staan. Gefeliciteerd!!

Challenge of the week - #2

De volgende uitdaging staat alweer klaar.  Hoelang kun jij blijven hangen in het rek?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

  • bij Robert M. zijn broek afzakte tijdens “Annie”?
  • Duane M. en Soejon een eigen handshake hebben? Misschien als de nieuwe high-five? Vraag het aan ze in de box!
  • Pavel al zijn squats tijdens “Cindy” in “Squat Therapy” stijl deed?
  • Orlando een professionele dart verleden heeft gehad? Hij heeft zelfs Co Stompé weten te verslaan!
  • Dino binnen kwam na de 1600m Run en er ineens achter kwam dat hij in de poep had gestaan?
  • coach Wesley en coach Channa weer terug zijn van vakantie? Ze hebben een heerlijke tijd gehad!
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.