10 september 2016: Members Spotlight – Rebecca

Workout of the day (WOD)
Gesloten i.v.m CrossFit Strongman Trainer Course

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk sandbag squats

Nog niet zo heel lang geleden namen wij afscheid van haar. Rebecca was ruim een jaar als au pair werkzaam in Nederland en kwam zo voor het eerst bij ons terecht. Toen haar visum verlopen was en zij weer terug naar huis moest dachten wij dat het even zou duren voordat wij haar weer zouden zien. Niets was minder waar. Na een korte onderbreking is deze dame van Amerikaanse afkomst gelukkig weer bijna dagelijks bij ons te vinden. Zij is biochemie wetenschappen gaan studeren in Amsterdam en blijft daarom voorlopig in Nederland. Als je haar nog niet kent kun je op “lees meer” klikken om haar beter te leren kennen. Zij heeft zelf alle vragen in het Nederlands beantwoord. Way to go Rebecca!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben net begonnen mijn masteropleiding in biochemie bij de Universitiet van Amsterdam.
 2. Waar ben je geboren en opgeroeid?
  Ik was geboren en opgeroeid in een voorstad buiten Seattle in de VS. In December 2014, kwam ik naar Nederland voor een jaar om te werken als au pair. Na zeven maanden terug in Amerika, ben ik er weer!
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon alleen in Muziekwijk, maar heb ik wel een vriend. Sommige mensen uit de box zullen hem kennen.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb mijn hele leven gezwommen en ik speelde waterpolo in middelbare school en op de University of Washington tijdens mijn bachelors.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Toen ik begon met het werken als au pair wilde ik gym om in te trainen. In die tijd woonde ik met mijn gast familie in Literatuurwijk en Reebok Crossfit Almere was gunstig gelegen aan de overkant van het water.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Roeien, assault bike en power cleans.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Rennen en toes-to-bar.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Lekkere techno of gangster rap!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik houd van klimmen en boulderen. Ik vind reizen en muziekfestivals ook heel leuk.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Thais of sushi.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Vrolijk.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn moeder. Ik mag ver weg wonen, maar wij Facetimen op zijn minst een keer per week.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.