10 augustus 2017: NO SH#T Thursday Meal – Courgettespaghetti met chorizo
Workout of the day (WOD)
10 rounds of:
30 sec Calorie Assault bike
2 min Rest
Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat
Courgettespaghetti is een super handige vervanger voor pasta. Je gebruikt deze groente als hoofdingrediënt en kan er nog extra groentes aan toevoegen. Hele handige extra groentes dus. Je kan er eindeloos mee variëren, maar vandaag heb ik een recept voor jullie met chorizo en paddenstoelen. De chorizo kan je ook vervangen voor vis, zalm of garnalen bijv., en de paddenstoelen zou je ook weg kunnen laten. Je kan er ook nog geroosterde pijnboompitjes aan toevoegen.
Benodigdheden:
- 200 gr chorizo (vleeswaren)
- 300 gr gesneden uien
- 400 gr paddenstoelen voor pasta
- 4 tenen knoflook
- 800 gr courgette spaghetti
Bereiding:
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo op middelhoog vuur in 3 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bak de ui 4 min. in het achtergebleven bakvet. Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in kleinere stukken en snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelen en knoflook toe aan de ui en bak 3 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Meng de courgette spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend 1 min. Verdeel de chorizo erover en serveer.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!