1 juni 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 23
2 min. AMRAP of:
Hand release push-ups

De afgelopen week hebben jullie een pittige week achter de rug gehad en ook vooral voor de schouders! De week begon met benchmark workout “Amanda” en de workout die de week doormidden brak op woensdag was ook één waar de schouders het flink te verduren kreeg met push presses en handstand push-ups. Met als afsluiter van de week, hero workout “Jack”. Jullie hebben het allemaal weer super gedaan!

Verder hadden we natuurlijk ook weer Community Saturday! Een pittige chipper workout als team met double-unders, kettlebell swings en toes to bar. En als dat nog niet genoeg was werden daar ook nog burpees bijgedaan! Het was een rustige dag maar dat mocht de pret niet drukken. We gaan weer op naar de volgende!

Als laatst niet te vergeten de challenge of the week. Afgelopen week was de challenge flink in trek! Zoveel mogelijk AbMat Sit-ups in 2 minuten. Het was een behoorlijke lijst maar ook hier kunnen we weer een winnaar bij de mannen en vrouwen bekend maken. Degenen met de meeste sit-ups was bij de mannen: Morris met maar liefst 82 herhalingen. Bij de dames was het: Kim die er zelfs 1 meer wist te doen. 83 herhalingen! Super goed gedaan iedereen.

Challenge of the week - #22

Natuurlijk staat de volgende uitdaging alweer klaar en hopen we op net zo’n grote lijst als de afgelopen week. Hoeveel “hand release push-ups” kun jij behalen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Morris zo boos was op coach Wesley dat hij een PVC brak?
  • Frank de Mont Ventoux opgerend is afgelopen week?
  • coach Junior dit weekend in Brussel is voor zijn intern bij de Olympic Weightlifting Trainer Course?
  • er een aantal meededen met de Politie Games in Groningen? Mark, Leroy en Morris hadden een respectievelijke 21e, 27e en 30e plaats! Great job!!!
  • er een mus in de gym zat?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.