1 februari 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 6
2 min. AMRAP of:
Double-unders

Het is weer tijd voor onze wekelijkse samenvatting. Een week weer vol zware maar leuke workouts! Ga er weer rustig voor zitten en lees vooral verder wat er de afgelopen week gebeurd is.

Maandag begonnen we met een flinke twintig minuten AMRAP. Zoveel mogelijk rondes van 400m rennen en 15 Power Snatches. Dinsdag was het tijd voor een krachtonderdeel en een korte workout. Het krachtonderdeel bestond uit een complexe beweging waar veel mobiliteit, stabiliteit en kracht van jullie gevraagd werd. De Overhead squat blijft een lastige oefening. Hierna konden jullie kort aan de bak met een vijf minuten AMRAP. Veel overhead walking lunges en double-unders zorgde voor een spicey combinatie!

Woensdag werd de week doormidden gezaagd met een benchmark. Één beweging, maar wel honderd herhalingen! “G.I. Jane” werd na een aantal maanden weer aan jullie voorgeschoteld. Het betekende welgeteld honderd burpee pull-ups. Een mooie test om te zien of jullie je tijd van toen konden verbeteren.

Donderdag was het tijd voor een op het oog simpele workout bestaande uit 2 bewegingen: Deadlifts en Push-ups. Was het niet dat het tien rondes waren en van beiden bewegingen maar liefst 15 herhalingen per ronde uitgevoerd moest worden. Als laatst hadden we op vrijdag weer een krachtonderdeel gevolgd door een korte sprint workout. Eerst werden jullie getest met de Shoulder Press. Één herhaling en dit zo zwaar mogelijk proberen op te werken. Tijdens de korte WOD mochten jullie je weer wagen aan Rope Climbs gevolgd door Toes-to-Bar en Sit-ups.

Verder hadden we op zaterdag weer Community Saturday. Het was een “hero” workout genaamd: “Hammer”. Deze werd in teams van twee uitgevoerd waar jullie tien rondes van moesten doen. De bedoeling was dat je wisselde na een gehele ronde en, één ronde bestond uit power cleans, front squats, jerks en pull-ups. Hij viel voor velen behoorlijk tegen maar iedereen had weer keihard gewerkt. Awesome job iedereen!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk box jump overs uit te voeren.  Uiteindelijk was Rob de grote winnaar met 38 herhalingen bij de mannen. Bij de vrouwen was het Ruth met 45 herhalingen die de challenge wist te winnen.

Challenge of the week - #5

De volgende uitdaging staat alweer klaar.  Hoeveel double-unders kun jij volbrengen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de officiële opening een groot succes was? Ook het feest met DJ Pablo was te gek!
  • Rodney lekker een weekje naar Suriname is?
  • Saskia al bijna 3 weken gestopt is met roken? Geef haar een high five om te zorgen dat ze het volhoudt!
  • onze medicine ball kasten een paar rake klappen hebben gehad?
  • Mike vandaag aan de bak moet in de finale van de Rotterdam Throwdown? Heel veel succes!!
  • coach Junior oom is geworden? Zijn zus is bevallen van een gezond jongetje genaamd Rocco!
  • Mark koning Sushi is? Tijdens het feest had hij sushi meegenomen en emmers kroepoek!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.