1 december 2017: PR’s van de maand november en resultaten challenge of the month

Workout of the day (WOD)
For time:
4 mile Bike
300 Wallball shots, 20lbs/14lbs
200 Power cleans, 42,5kg/30kg
100 Toes-to-bar
* In teams van twee.

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

Het is zo ver. De feestmaand is vandaag officieel begonnen. Met alle pepernoten, chocolade en kerststollen in het vooruitzicht extra reden om hard te trainen. Met een paar fantastische workouts in het vooruitzicht moet dat helemaal goed gaan komen. De afgelopen maand is er door iedereen prima gepresteerd. Op verschillende benchmarks zijn jullie flink vooruit gegaan zoals de push jerk, Cindy en Grace. Check de foto hieronder voor een overzicht van alle behaalde PR’s.

Verder was er natuurlijk de challenge of the month die wij nadrukkelijk onder de aandacht hebben gebracht. Met zijn allen zoveel mogelijk meter roeien. Meteen in het begin van de maand zag het er al naar uit dat wij in ieder geval het bronze doel gingen halen. Jullie inzet van de afgelopen week heeft er zelfs voor gezorgd dat wij het gouden doel van 1.25 miljoen meter roeien hebben gehaald. In totaal kwamen wij uit op iets meer dan 1.75 miljoen meter. Hell yeahhh!!!

Met alle extra calorieën die je in december naar binnen werkt kunnen wij best iets extra’s doen. Daarom doen wij in december een burpee challenge. Op het whiteboard schrijven wij voor je uit hoeveel burpees je elke dag moet doen. Ga jij de uitdaging aan om elke dag alle burpees te doen? 3…2…1…GO!!!418AE2F7-AB8E-4815-91E4-ADC2B281DC45

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.