9 november 2017: NO SH#T Thursday Meal – Veggie again!
Workout of the day (WOD)
For time:
30 Handstand push-ups
40 Pull-ups
50 Kettlebell swings, 24kg/16kg
60 Sit-ups
70 Burpees
Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien
Benodigdheden:
- 200 gr haricots verts
- zout
- 400 gr witte bonen
- 1 grote ui
- 7 gr verse dille
- 60 gr rucola
- 2,5 el olijfolie
- 200 gr panklare spinazie
- 1 teen knoflook
- 125 ml tomatenblokjes
- zwarte peper
- optioneel: feta of haloumi
- optioneel: aardappeltjes
Bereiding:
- Haricots verts schoonmaken, wassen, in stukjes snijden en in pan met ruim water en zout in ca. 5 minuten net niet gaar koken. Laten uitlekken. Witte bonen in zeef afspoelen en laten uitlekken. Ui pellen en fijn snipperen. Dille fijn knippen. Rucola grof snijden.
- In (braad)pan 1,5 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Spinazie op halfhoog vuur al omscheppend meebakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: witte bonen, haricots verts en tomatenblokjes. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten ca. 5 minuten zachtjes stoven. Rucola en rest van olie erdoor roeren en nog ca. 1 minuut meewarmen. Dille erover strooien. Lekker met plakjes feta of haloumi en/of gebakken aardappeltjes.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!