6 april 2017: NO SH#T Thursday Meal – Grilled Salmon Skewers

Workout of the day (WOD)
4 rounds for time of:
400m Run
15 L pull-ups

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Spiesjes zijn zeker niet alleen voor biefstuk of kip. Je kan er ook heel goed vis op doen, zoals garnalen of zalm. Deze zalm “kebabs” zijn makkelijk om in elkaar te zetten en vol met gezonde vetten. Met een beetje oregano en komijn, zijn deze spiesjes zeker weten een hit op de barbecue. Je kan naast deze spiesjes nog wat gemixte groente erbij bakken voor een complete maaltijd.

Benodigdheden:

  • zalm, zonder huid, gesneden in kleine blokjes (2×2 ong)
  • 1-2 limoenen, dun gesneden
  • 1 citroen, dun gesneden
  • 4 tbsp. olijfolie of kokosolie
  • 2 tbsp. verse oregano, fijn gesneden
  • 1 tsp. gemalen komijn
  • Zout en peper naar smaak
  • Houten of metalen spiesjes

Bereiding:

  • Verwarm de grill of barbecue (niet te heet).
  • Doe de zalm, limoen en citroen om en om op een spiesje en smeer ze daarna in met de olie.
  • Kruid ze met de oregano, gemalen komijn, peper en zout.
  • Bak ze voor ongeveer 8-10 minuten. Draai ze om de 2 minuten om.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.