28 juli 2016: NO SH#T Thursday Meal – Bacon Burger
Workout of the day (WOD)
“Cindy”
20 min AMRAP of:
5 Pull-ups
10 Push-ups
15 Squats
OR
“Mary”
20 min AMRAP of:
5 Handstand push-ups
10 Pistols, alternating
15 Pull-ups
Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
AMRAP Cal Assault Bike
Bacon, bacon, bacon… We love bacon! And we love burgers! Als je deze twee samenvoegt kan het dus bijna niet misgaan. In deze burgers zit het bacon al verwerkt, waardoor deze vol van smaak zijn. Maak ze paleo door het broodje te vervangen voor sla of een portobello. Als je een cheatday hebt, zou ik zeggen: GO FOR IT! Doe er een gegrild hamburgerbroodje omheen, maak hem af met wat lekkere toppings en je hebt een heerlijke burger.
Benodigdheden:
- ghee of kokosolie om in te bakken
- 250 gr champignons, klein gesneden
- 130 gr bacon, bevroren en gesneden in kleine stukjes
- 500 gr gehakt
- 1½ tsp zout
- zwarte peper
Bereiding:
- Verhit de ghee of kokosolie in een pan op middelhoog vuur en doe de champignons erin. Bak deze tot ze een beetje bruin en zacht zijn en laat ze daarna afkoelen.
- Doe de bevroren bacon stukjes in een foodprocessor tot het dezelfde substantie heeft als het gehakt.
- Mix in een grote kom het gehakt, de bacon en de champignons door elkaar. Breng het op smaak met het zout en wat peper. Meng dit met je handen, niet te lang!
- Maak van het mengsel 4 burgers, of meer als je kleinere burgers wilt.
- Bak nu de burgers op middelhoog vuur, ongeveer 3 minuten per kant, of naar smaak.
- Haal de burgers uit de pan als ze klaar zijn om ze iets af te laten koelen. Serveer ze met een blaadje sla als broodje of je kan grote portobello’s als broodje gebruiken.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!