18 december 2014: NO SH#T Thursday Meal – Hurry Curry
Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Open 11.4”
10 min AMRAP of:
60 Bar-facing burpees
30 Overhead squats, 55kg/40kg
10 Muscle-ups
Challenge of the week – week 51
2 min AMRAP of:
Wallball shots, 20lbs/14lbs
Benodigdheden (4 pers.):
- 1 kg kipfilet of kippendij in blokjes gesneden
- 500 gr kastanje champignons in grove partjes gesneden
- 2 uien
- 3 flinke tenen knoflook
- 2 el garam massala
- 1 el kerrie
- 200 ml kokosmelk
- 100 ml water
- kokosolie
- Snipper de ui fijn en pers de knoflook uit.
- Verhit wat kokosolie in de pan en fruit de ui en knoflook.
- Doe de kruiden erbij en bak deze even kort mee.
- Voeg nu de gesneden kip toe en bak het mee tot het lekker bruin is.
- Nu kun je de kokosmelk erbij doen en even goed doorroeren.
- Doe de champignons erbij.
- Nadat je het een paar minuten heb laten doorpruttelen voeg je het water toe.
- Laat het een kleine tien minuten zachtjes koken.
- Indien de saus te dik is geworden kan je er nog wat water bij doen.
- Proef of het voldoende op smaak is en doe er anders nog wat zout bij.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!