11 januari 2018: NO SH#T Thursday Meal – Rib Eye Steak

Workout of the day (WOD)
For time:
30 Box jumps, 24”/20”
20 Burpees over-the-bar
10 Power snatches, 60kg/42,5kg
20 Burpees over-the-bar
30 Box jumps, 24”/20”

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

En weer een heerlijk recept van Jamie Oliver vandaag!

Benodigdheden:

  • 600 gr rib-eye steak, vet weggesneden
  • 4 takjes verse rozemarijn
  • 4 teentjes knoflook
  • 350 gr champignons
  • 600 gr witte bonen

Bereiding:

  • Verwarm een grote koekenpan op medium-hoog vuur.
  • Kruid je streak met zeezout en zwarte peper en bak hem aan alle kanten. Dit wil je niet langer dan 10 minuten in totaal doen, zodat hij nog mooi rood is aan de binnenkant.
  • Haal ondertussen de rozemarijn van de takjes, snijd de knoflook fijn en zorg dat je champignons in niet te grote stukken zijn.
  • Als de steak ondertussen klaar is, leg hem dan op een bord en bedek met aluminiumfolie.
  • Zet het vuur van de pan terug naar medium heat en bak de rozemarijn voor 30 seconde. Voeg daarna de knoflook en champignons toe en bak dit samen 8 minuten of tot het mooi goudbruin is.
  • Voeg daarna de bonen met het sap toe en optioneel is een eetlepel rode wijn azijn. Laat het nog 5 minuten “sudderen” op laag vuur.
  • Leg de strak vervolgens op dit mengsel en serveer zo op tafel.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.