8 oktober 2015: NO SH#T Thursday Meal – Een regenboog salade
Workout of the day (WOD)
A.
Weighted push-ups 5-3-3-2-2-2-1-1-1-1-1
B.
10 Legless rope climbs
* Not for time.
Challenge of the month – Oktober
30.000 minuten bottom squat hold of hanging from the bar
* Met de hele box.
De inspiratie voor het recept van deze week kwam uit het kookboek van Diane Sanfilippo, genaamd Practical Paleo. Ik kreeg de laatste editie van het boek voor mij verjaardag van onze yogi Sandra. Het boek bevat naast een hoop recepten ook uitleg over het dieet, hoe je het beste kunt starten en waar je op moet letten als je bepaalde ziektes of aandoeningen hebt. Ik kan iedereen het boek van harte aanraden. Je krijgt naast een flinke dosis inspiratie ook de nodige praktische kennis. Je kunt het boek bestellen bij bol.com of andere grote boekenwinkels. Klik snel op “lees meer” om het recept van vandaag te zien.
Benodigdheden:
- 250 gram rode kool, fijn gesneden
- 125 gram wortel, fijn gesneden
- 125 gram broccoli stronk (je leest het goed), fijn gesneden
- 1/2 mango, in blokjes gesneden
- sap van 1 limoen
- 2 eetlepels macadamia olie of walnoot olie
- zeezout en peper
- 2 eetlepels macadamia noten of walnoten, fijn gehakt
Bereiding:
- Voeg de rode kool, wortel, broccoli stronken en mango samen in een kom en meng goed door elkaar heen.
- Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de macadamia noten of walnoten, toe aan de kom en meng nog eens goed door elkaar heen.
- Plaats de salade op je bord en garneer het gerecht met de fijn gehakte noten.
- Enjoy!
Ik ben het nu aan het eten na de WOD, yummie!! Wel ff doorbijten op de rode kool maar dat mag de pret niet drukken 😉
Goed om te horen Ben. Het kan inderdaad even doorbijten zijn maar zoals je zelf al zegt blijft hij heerlijk!