18 september 2014: NO SH#T Thursday Meal – Pompoenschotel
Workout of the day (WOD)
“The Chief”
For 5 rounds:
3 min AMRAP of:
3 Power cleans, 60kg/42,5kg
6 Push-ups
9 Squats
Rest 3 minutes between rounds.
Challenge of the week – week 38
2 min AMRAP of:
Burpees
- 500 gram (lams) gehakt
- 1 pompoen
- 1 grote ui
- 300 gram champignons
- 1 / 1,5 prei
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 3 teentjes knoflook
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- Was je pompoen en kies ervoor deze met of zonder schil te koken. Let op verwijder alle zaden uit de pompoen.
- Kook de pompoen ongeveer 15 minuten to deze gaar is.
- Maak de prei schoon en snij deze in ringen. Als de pompoen bijna gaar is voeg je de prei toe. Zodra je de pompoen heb afgegoten pureer je hem en kan je er nog wat zout en peper doorheen doen.
- Snij de ui, champignons en knoflook in stukjes.
- Doe wat olijfolie in de pan, fruit de ui en de knoflook.
- Vervolgens voeg je het (lams) gehakt toe deze rul je samen met de kerriepoeder, zout en peper.
- Ook de champignons kunnen er nu bij.
- Het gehakt doe je in een ovenschaal met daarboven de pompoen.
- 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en je ovenschotel is klaar!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!