11 juni 2015: No SH#T Thursday Meal – Pesto garnalen spies
Workout of the day (WOD)
5 rounds for time of:
40 Double-unders
30 Box jumps, 24″/20″
20 Kettlebell swings, 24kg/16kg
Challenge of the month – Juni
Zoveel mogelijk double-unders
Liefhebbers van knoflook en garnalen opgelet. Wil je eens iets nieuws proberen voor je lunch of avondeten? Probeer dan eens de pesto garnalen spies die wij vandaag in de blogpost met jullie delen. Pesto is eigenlijk niet “paleo proof” omdat het melkproducten bevat. Maar gelukkig kan je daar om heen werken en toch dezelfde smaak creëren. Sommige mensen zijn gevoelig voor lactose en kunnen daar een allergische van krijgen. Denk daarbij aan een geïrriteerde huid, hoofdpijn, acne of diarree. Allemaal vervelende zaken die je liever niet hebt. Maar daar hoef jij je niet druk om te maken met deze heerlijke garnalen. Ze passen volledig in je verantwoorde levensstijl. Geniet ervan!
Benodigdheden:
- 2 handjes verse basilicum
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zout en pepper
- 500gram gepelde en gewassen garnalen
Bereiding:
- Stop alle ingrediënten in een keukenmachine behalve de garnalen en hak alles goed fijn.
- Marineer de garnalen voor tenminste 20 minuten met de zelf gemaakte pesto.
- Plaats de garnalen op een spies en bak ze daarna kort met een grillpan 2-3 minuten per kant.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!