Sven Magielsen

Coach

Eind 2016 werkte Sven aan de overkant van CrossFit Almere. Na het stoppen van een actief lange periode voetbal was hij weer toe aan lichamelijke beweging. Eenmaal in gesprek geweest te zijn met leden die buiten aan het sporten waren besloot hij voor een proefles te gaan… Wat resulteerde in spierpijn voor een week na een workout met eindeloos veel deadlifts. En zeg nou zelf wie laat voor het eerst nou echt zijn ego buiten de deur. Zijn abonnement van 2x in de week werd al snel onbeperkt en the rest is history.

In November 2018 heeft hij zijn CrossFit Level 1 Trainer Course certificaat gehaald. Het helpen van andere mensen gaat hem natuurlijk af. Daarom ook de reden om na al die jaren in het bezit te zijn van meerdere certificaten, de stap naar coach te nemen. Hij wilt zich graag verder ontwikkelen als coach en daarom zal je hem een aantal uur per week voor de lessen zien staan.

De oefeningen die hij het liefst doet zijn butterfly pull-ups en de snatch.
Waar je hem minder snel voor wakker kan maken zijn rope climbs en box jumps.
Als er iets is wat Sven geleerd heeft door de jaren heen is het:  “Being humble enough to scale your training on a daily basis is one of the best things you can do for your progression”.

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Weightlifting Certificate
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Running Certificate
– CrossFit Online Scaling Course
– CrossFit Online Spot The Flaw Course
– CrossFit Online Judges Course