Open Gym

Voor iedereen die naast onze lessen graag nog zelf aan de slag wilt zijn er open gym uren. Je kunt dan vrij trainen om zwakke punten te verbeteren, om te oefenen met nieuwe skills of zelfstandig een workout te doen. Je bent tijdens deze uren op jezelf aangewezen om te verzinnen wat je gaat doen, maar er zijn wel coaches aanwezig die je kunnen voorzien van tips en tricks.

Personal Programming

Wil jij gerichter werken aan de onderdelen waar je minder goed in bent? Met een persoonlijk programma kun je jouw tijd in de Open Gym nog nuttiger besteden. Na een intakegesprek met een coach wordt er bepaald waar jij nu staat en aan de hand van jouw doelen een programma op maat geschreven om jou te helpen met het bereiken van jouw doelen. De kosten van een persoonlijk programma zijn €60 per maand. Een persoonlijk programma kan jou helpen bij het ontwikkelen en oefenen van verschillende (gymnastics)technieken zoals pull-ups, muscle-ups, dips, handstand push-ups, toes-to-bar of double-unders. Je kunt ook kiezen om meer aandacht te besteden aan kracht ontwikkeling om sterker te worden en sneller de gewichten van workouts als voorgeschreven te doen. Of misschien moet jij juist aan de slag om meer mobiliteit te krijgen en de range of motion van bewegingen te vergroten. Wat je doel ook is, met een persoonlijk programma kunnen wij je helpen dit doel te behalen.

Personal Training

Naast de abonnementen voor onze groepslessen bieden we meer individuele begeleiding om resultaatgericht aan doelen te werken. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.