Morris Fokking

Coach

Morris is al zijn hele leven met sporten bezig. Judo en schaken (voor de geestelijke balans), maar vooral voetbal voerde in zijn jongere jaren de boventoon. Later is hij fanatiek gaan thaiboksen, wat flink wat jaren zijn sportieve leven gedomineerd heeft.

In 2011 was Morris bezig met trainen voor een obstacle-run en las dat CrossFit hier een goede voorbereiding voor zou zijn. Maar wat was CrossFit? Na enige verdieping is hij in zijn achtertuin zelf aan de slag gegaan met CrossFit-achtige workouts. Dit beviel erg goed en ook merkte hij al snel resultaat. Toen hij op zoek ging naar een plek in Almere om zijn CrossFit avontuur serieuzer aan te pakken, kwam hij terecht bij CrossFit Almere waar hij al snel kind aan huis werd.

Als het tijd is voor ontspanning is Morris met zijn gezinnetje op pad, naar vrienden of familie, lekker aan het eten, een dagje naar het strand of gewoon lekker op de bank voor de buis. De CrossFit bewegingen waar je Morris het minst een plezier mee doet zijn zware squats en double-unders.  Voor de rest kan je hem alles voorschotelen. Zijn favoriete CrossFit quote: “All it takes, is all you’ve got!”.

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– CrossFit Kids Course
– CrossFit Movement and Mobility Course
– Reanimatie + AED Certificaat