Justin Holleman

Coach

Justin zijn sporthart klopt al aardig wat jaren. Na vele sporten te hebben beoefend werd hij in 2013 door zijn goede vriend meegenomen naar de toen nog kleine box in Almere-Buiten om een proeflesje CrossFit mee te doen. Nog nooit had hij van deze toen nog redelijk nieuwe sport gehoord en wist dus ook niet dat hem deze proefles 6 dagen spierpijn op zou leveren. De uitdagingen binnen CrossFit en de sfeer binnnen de fantastische community is wat hem elke dag weer naar de sportschool sleept.

De passie voor les- en training geven maakte dat hij in 2018 zijn CrossFit level 1 wilde halen. Zo kon hij de kinderen op de school waar hij gymles gaf wat van zijn passie meegeven. In 2019 besloot hij om na 9 jaar lesgeven op de middelbare school,  de ‘niet-altijd-even-gemotiveerde pubers’ achter zich te laten en zich op CrossFit en zijn andere grote liefde Krav Maga te storten. Hij heeft van zijn hobby’s zijn beroep gemaakt.

In zijn vrije tijd is hij graag op stap met zijn vrienden, vist hij vanuit zijn bootje of scheurt een stukje op zijn motor. In de vakanties maakt hij graag verre reizen, dus mocht je nog tips nodig hebben, trek hem aan zijn T-shirt!

Staat er rennen of de clean & jerk op het programma dan zie je hem als eerste in de box. Bij lastige gymnastics is hij wat later, maar hé.. “results show up when you do!”

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– CrossFit Kids Course
– CrossFit Mobility Course
– CrossFit Online Spot The Flaw Course
– CrossFit Online Judges Course
– Academie voor Lichamelijke Opvoeding
– Krav Maga Brown Belt instructor
– Krav Maga Law Enforcement instructor