Joyce Nieborg

Owner, Coach, Box Manager, The Gymnastics Course Assist

Op jonge leeftijd is Joyce begonnen met turnen. Dit heeft ze een paar jaar fanatiek gedaan totdat zij het niet meer kon combineren met haar school. Na jaren niks gedaan te hebben, behalve het af en toe beoefenen van traditioneel fitness, is ze door Junior aangestoken om te gaan CrossFitten.

Al gauw werd haar interesse vergroot en besloot ze in september 2013 haar CrossFit Level 1 Trainer Certificaat te behalen. Nadat zij deze behaald had, ging zij steeds meer uren trainen en raakte steeds meer betrokken bij alles. In de zomer van 2015 is zij zelfs gestopt met haar baan als Visual Merchandiser en is zij zich fulltime gaan richten op het coachen om mensen fitter, sneller en sterker te maken.

Wanneer Joyce niet in de box te vinden is, is zij waarschijnlijk aan het winkelen of lekker op de bank een serie aan het kijken. Haar favoriete onderdeel van CrossFit zijn alle gymnastics bewegingen, maar je kan haar ook wakker maken voor een leuke team workout. De minst leuke bewegingen vindt zij roeien en wallball-shots. Haar favoriete quote is: “Practice does not make perfect. Only perfect practice makes perfect.”

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– CrossFit Kids Course
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Advanced Gymnastics Course
– BirdBox Coaching Development Course
– CrossFit Adaptive Training Course
– CrossFit Movement and Mobility Course
– CrossFit Culinary Ninja Course
– CrossFit Online Judges Course
– CrossFit Online Scaling Course
– Reanimatie + AED Certificaat