Eva Verhagen

Coach

Eva is als jong meisje begonnen met dansen. Streetdance, hip hop, modern, klassiek ballet. Een groot deel van haar tijd was zij te vinden in de dansschool of op een podium. Heel lang heeft zij de wens gehad om professioneel te gaan dansen, maar heeft uiteindelijk toch de keuze gemaakt om verder te studeren. Dansen bij de amateurs is niet hetzelfde en uiteindelijk zocht zij een nieuwe uitdaging.

Van yoga naar fitness en uiteindelijk bij CrossFit. Iets waarvan zij nooit had gedacht dat ze het leuk zou vinden. Al dat springen en rennen, ongecontroleerde bewegingen. Dat kan toch nooit goed voor je zijn… Niets is minder waar en zelfs de bewegingen die ze echt heel stom vond (burpees, zo vermoeiend) beschouwt zij ondertussen als een van haar favorieten. Ook squats op één been (pistols), single arm overhead walking lunges of squats doet Eva graag. Ze hangt daarentegen niet zo graag in het rek.

Eva werkt full-time als Product Owner en zag een kans om zichzelf te ontwikkelen door te gaan coachen bij CrossFit Almere. Iets wat veel makkelijker lijkt dan het is en zeker niet iets is wat in haar comfortzone ligt. Samen met alle andere coaches en leden leren en ontwikkelen en het community gevoel versterken is iets waar zij veel plezier uit haalt.

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Gymnastics