Mauro Vos

Coach

Sinds jongs af aan is Mauro al fanatiek bezig met verschillende sporten. In zijn jeugd heeft hij op karate, aikido en voetbal gezeten. Na vier jaar bootcamp was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. In september 2017 heeft hij besloten om eens te kijken wat CrossFit inhield. Na één proefles bij CrossFit Almere was hem al duidelijk geworden dat CrossFit niet, zoals hij wel dacht, alleen voor macho’s is maar voor iedereen en  zelfs voor hem. Ondanks de spierpijn van de proefles is sindsdien CrossFit zijn passie geworden en is hij dagelijks te vinden in de box.

Nadat hij in 2019 zijn Level 1 Trainer Certificaat heeft behaald wist hij het zeker; hij wilde mensen helpen om fitter te worden. Hij merkte dat hij het coachen ook steeds leuker begon te vinden en wilt zich daar ook nog steeds verder in blijven ontwikkelen.

In zijn vrije tijd vind hij het heerlijk om een stukje te toeren op de motor, om naar de film te gaan of lekker uit eten te gaan. Maar thuis op de bank samen “Netflix & Chill” zegt hij ook geen nee tegen. Verder heeft hij als hobby het bewerken van video’s van bijv. vakanties en motorritjes.

Zijn favoriete bewegingen zijn pull-ups, thrusters, snatches en muscle-ups. Minder leuk vindt hij rennen, wall-ball shots en deadlifts. De workouts die wat langer duren, zoals chippers of amraps, vindt hij het allerleukst. En mocht hij een wat zwaardere workout tegenkomen denkt hij altijd aan: “Nobody said it’d be easy, they just promised it’d be worth it”

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– The Gymnastics Course
– Online Scaling Course
– Online Judges Course
– Reanimatie + AED Certificaat